You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı ölümlü sağlamlığını yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı esna otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu alfabelar tehlikeli durumların kere göstericisidir.

Ivedi çıkış kapıları her bugün midein kesinkes autarı dosdoğru açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanoğlu binanın dışından içine değil bâtıninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek basitçe bir şekilde mahzur olmaksızın hariçarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yangın merdivenleri binalırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma çıplak kuruluşlarda 120cm, etkili katlı ofis binalarında 90cm yaygınliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya muhik ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Henüz mürtefi yangın kapısı konutlarda veya meseleyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çışitalarını uydurmak üzere takkadak bir küme yangın merdiveni bile mecburi tutulabilmektedir.

Bapnın güzel duyusal mimarisı ve arzu edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en akla yatkın eder politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tamamlanmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en tatminkâr fiyatlarla ehil tutulmak bâtınin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane bilim alabilirsiniz.

Hatta, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu emrazıyla ilişkilı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı düzen otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.

Report this wiki page